Molla Fenari Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Geçmişinden kopmadan ,geleceğin rüyasını gören fertler yetiştirmek. Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan güven dolu bir eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmak. Öğrencilerimizi, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknolojiye hakim, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak yetiştirmek. Ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerine öğrenci yerleştiren güçlü bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığı Temel Amaçları doğrultusunda yaşayan, imanlı, ahlaklı ,vatanını milletini seven ,fedakarlık ruhuna sahip, iktisadi, sosyal ve kültürel bakımdan tam donanımlı, milli ve manevi değerlere saygılı, ülke geleceğini biçimlendirmeye aday bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 16.00
Isınma: MERKEZİ SİSTEM (DOĞALGAZ)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE - ARAPÇA
Servis Bilgisi: OKUL AİLE BİRLİĞİ YOLUYLA BİR SERVİS HİZMETİ SAĞLANMAMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OKULUMUZ 2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler: HALI SAHA, VOLEYBOL VE BASKETBOL SAHASI MEVCUTTUR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ UYGULANMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri: Lise : 500 Ortaokul : 500

WEB - https://mollafenariihl.meb.k12.tr

Adres - Tatlıkuyu Mah. 1312/10 Sok. NO2 GEBZE/KOCAELİ

Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA TAM GÜN EĞİTİM VERİLMEKTEDİR. SADECE ERKEK ÖĞRENCİLER EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.

Adres - Tatlıkuyu Mah. 1312/10 Sok. NO2 GEBZE/KOCAELİ

Ulaşım GEBZE MERKEZE VE E-5 YOLUNA 5 DAKİKA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. TATLIKUYU KÖPRÜSÜ PEK ÇOK TOPLU ULAŞIM ARACININ UĞRADIĞI DURAKLARDAN BİRİSİ OLDUĞU İÇİN HER YERDEN KOLAYCA ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR. DARICA MERKEZDEN GEÇEN 440 HAT NUMARALI ARAÇ OKULUMUZA ÇOK YAKIN BİR NOKTADAN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE TATLIKUYU MAHALLESİNDE OLUP MOLLA FENARİ KÖYÜ İLE KARIŞTIRILABİLMEKTEDİR.MAĞDURİYET YAŞAMAMAK ADINA İLETİŞİM BAĞLANTISINDAN KONTROL EDİLMESİ GEREKİR.